top of page
11062b_1881ef79d05e480fbc827c4de0e63bd6~mv2_edited.jpg

&

Edinstvena metoda pomlajevanja obraza, telesa & duha.

Japonski cosmo
liftin
g


po naravni poti do pomlajenega obraza

je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu, pri tem pa se uporabljajo izključno naravni proizvodi. Je odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, ker zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih učinkov, ugodno vpliva tudi na počutje, prežene stres iz telesnih mišic in mišic obraza. Z delovanjem na akupunkturne točke in refleksne cone obraza v kombinaciji z metodologijo japonskega liftinga obraza in limfne stimulacije, dosegamo izjemne rezultate glede videza celotnega obraza in hkrati izboljšamo zdravje kože ali telesne težave.

 

Z izvajanjem metode obrazu vrnemo svežino, učvrstimo obrazne mišice ter omilimo gube. Po dvanajstih terapijah v štirih tednih pa lahko učinek primerjamo tudi z botoksom. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Z refleksnimi točkami delujemo tudi na celotni limfni sistem. Metoda temelji na ideji tradicionalne kitajske medicine, ki pojmuje človeško telo kot mrežo kanalov, kjer harmoničen pretok energije zagotavlja zdravje in lepoto.

naravna metoda pomlajevanje obraza

alternativa kirurškim posegom za lifting obraza

povrnemo svežino

prežene stres iz telesnih mišic in mišic obraza

Zvočna terapija je starodavna tehnika, ki so jo uporabljali že tisoče let pred nami - v zavedanju, da vibracija in zvok pomembno vplivata na vzpostavitev ravnovesja v telesu. Zvok v našem telesu in srcu ustvarja harmonijo in hrani dušo, njegova vibracija pa se dotakne vseh delov našega bitja. Naraven ritem vibracij blagodejno in harmonično vpliva na naraven ritem našega bitja in nas tako uglasi na našo izvorno matrico.

 

Zato je zvok, ki ga izberemo z namero, lahko zelo močno orodje za samozdravljenje, regeneracijo in globoko sprostitev.

Zvočna terapija

uglasite se z vašo izvorno energijo in se umirite

lajša in sprošča napetosti telesa, harmonizira čakre in okrepi notranje organe

lajša in zmanjšuje bolečino in obnavlja telo (po operaciji in poškodbah)

preprečuje in zmanjšuje utrujenost, stres in izboljšuje kakovost življenja

izboljšuje razpoloženje in zavest pri nosečnicah

spodbuja k izražanju čustev in osvobaja bolečine iz preteklosti 

Vabljeni, da izkusite
edinstveno metodo kombiniranja japonskega cosmo liftinga z zvočno terapijo

Japonski cosmo lifting z zvočno terapijo

Dobrodošli v edinstveno izkušnjo, ki združuje moč Japonskega cosmo liftinga z globoko sprostitvijo preko zvočne terapije. Kombinacija tehnike dviga energije in pomlajevanja ter zvočne terapije bo vašemu telesu in duhu prinesla izjemno harmonijo in občutek notranjega miru.

bottom of page