top of page
Vizualni logotip Andreja Brumec_edited.png

Pozdravljeni!

Če se niste našli med opisanimi tretmaji ali dogodki, vas vabim na brezplačni posvet. S pogovorom (in ob dobrem čaju;)), vas bom bolje razumela in vam pripravila individualno ponudbo terapije. 

Dobrodošli,

Andreja

Temelj izvajanja terapij

Ravnovesje je osnova, brez njega ni zdravja, brez zdravja nismo srečni. Srečni pa smo, če imamo v sebi mir. Šele z njim zmoremo ljubiti in biti ljubljeni in uspešni. Ko imamo mir v sebi, postanejo zunanje stvari nepomembne, se ne primerjamo, ne tekmujemo, ne hlastamo po odvečnih dobrinah, nezdravi hrani, alkoholu, cigaretah, ne trpinčimo sami sebe, ampak začnemo živeti  resnično življenje.

 

Pot do notranjega miru je včasih najtežja in najdaljša. Ljudje morajo v iskanju miru začutiti in razumeti, kaj je njihov namen in pomen v življenju. Zato je bistvo mojih terapij, da jim pomagam, da spoznajo samega sebe in  začnejo čutiti.

 

Naučim jih pravilno dihati, s tehnikami dihanja za sproščanje si okrepijo zdravje. Na terapijah ne morem mimo potrebe po gibanju in pravilni prehrani, ki sta pomembna dejavnika psihofizičnega zdravja. Zato svoja znanja iz arjuvede in nutricizma uporabim, ko posamezniku svetujem, katera živila bi bilo dobro izločiti iz prehrane in katera dodati glede na njegove zdravstvene težave. Prehranjevanje, gibanje, dihanje, kontrola naših čustev, duhovna disciplina in sproščanje so torej sestavni del mojih terapij. Za sproščanje poskrbim z zvočno terapijo in meditacijo. Sozvočje čustev in razuma pa dosegamo z vajami Tao Face Joge, celostne vadbe, ki vključuje trebušno dihanje ter trening vseh 58 obraznih in petih lobanjskih mišic. Vaje temeljijo na tisočletnem znanju in izkušnjah tradicionalne kitajske medicine. Trening obraznih mišic aktivira žlezi hipotalamus in hipofizo. Učinek vadbe je osupljiv: pomlajen obraz, zglajene gubice, sijoči  lasje in koža, okrepljen vid in poživitveno delovanje žlez. 

S spoštovanjem, 

Andreja Brumec

bottom of page