top of page
Andreja Brumec, O meni

Preko 30 let dobrega dela je za mano,
z mano pa mnogo zadovoljnih ljudi.

Moja pot

Že kot otrok sem rada plesala, igrala na harmoniko, bila sem tudi dobra športnica. Ustvarjalnost in igro so mi podarile sojenice. Imela sem pogumne starše, ki so me spodbujali, naj sledim občutkom svojega srca. Ko sem spoznala, da hočem ustvarjati in podarjati lepoto, sem se odločila za študij glasbe, zatem pa sem kot glasbena pedagoginja in dirigentka doživela 25 najlepših poklicnih let. Glasba sicer ostaja moja večna sopotnica,  a ko mi je življenje prišepnilo, da ji moram še nekaj dodati, sem v iskanju smisla odkrila, da me osrečuje druženje z ljudmi in iskanje poti do tistih, ki me potrebujejo. Na pot duhovne terapije me je pospremil mož in terapevt Tomo Brumec. V meni je prepoznal nadarjeno »učenko«. Navdihnil me je za delo, ki me izpolnjuje in osrečuje, saj delam dobro sebi in drugim.

"Ljubezen do samega sebe je izvor vseh drugih ljubezni." Pierre Corneille

Moj navdih je znanje

Od nekdaj spoštujem ljudi, ki se želijo veliko in vedno učiti. Cenim znanje, saj sem prehodila čudovito pot do različnih znanj in spoznanj. Potreba po znanju me je namreč vodila k mnogim ljudem; bili so tako različni, iz kar se da pisanih kultur, imeli pa so izjemno zakladnico znanj in vsi so častili lepoto duha.

Moje spoznanje

Ko sem spoznala, da lahko vsak človek doseže notranjo srečo, preobrazi trpljenje in hkrati ozdravi svojo dušo in telo, sem izbrala pot terapevtke. Zahtevno in čudovito pot, ko s tehnikami duhovne terapije, zvočne terapije, meditacije, z energijskimi vajami, tehnikami dihanja in Tao Face Jogo vzpostavljam posameznikovo ravnovesje na fizični, čustveni in duhovni ravni.

Izvor moje energije

Zavedam se, da lahko le zadovoljna, zdrava, srečna in z notranjim mirom pomagam tudi drugim. Redno postenje, gibanje, šport, ples, meditacija in učenje me izpolnjujejo, krepijo mojo duhovno moč. Hvaležna sem, da te vrednote dajejo smisel mojemu življenju. Vse, kar delam, ustvarjam z ljubeznijo, s strastjo, z vero in pogumom. Vsako jutro se zahvalim za življenje, za ta edinstveni dar, da sem tu, na tem planetu, da lahko svoje življenje prepletam z drugimi življenji. Počutim se kot drevo, z močnimi koreninami, moja dejanja so dozorela v sočne plodove.

bottom of page