top of page
Enjoying Natural Ingredients

TAO FACE JOGA

Tao Face Joga predstavlja revolucionarno metodo, ki združuje taoistične tehnike s sodobnimi koncepti vadbenega obraza. Gre za inovativen pristop k ohranjanju mladostnega videza in spodbujanju celostnega zdravja, ki izhaja iz starodavne kitajske modrosti.

Vadba združuje specifične dihalne vaje, trening lobanjskih in obraznih mišic, nežne telesne gibe ter posebne tehnike masaže in akupresure obraza. Skozi ta celosten pristop Tao Face Joga poudarja povezavo med duhom, telesom in obrazom, kar omogoča harmonično ravnovesje energije in spodbuja naravno obnovo kože.


Tao Face Joga ne krepi le obraznih mišic, ampak tudi spodbuja cirkulacijo krvi v limfah, kar prispeva k izboljšanju tonusa kože in zmanjšanju znakov staranja. Prakticiranje rdečih vadb Tao Face Joge vodi do bolj prožne, sveže in mladostne kože, obenem pa ustvari notranje ravnovesje, ki se odraža na obrazu.


Ne glede na to, ali želite izboljšati videz kože, zmanjšati gube ali preprosto doživeti sproščanje, je Tao Face Joga prilagodljiva metoda, primerna za vse generacije.

Dajte svojemu obrazu priložnost za naravno pomlajevanje in se prepustite harmoniji tisočletne taoistične modrosti v družbi sodobnih pristopov k dobrobiti obraza in telesa.

Vaša priložnost za naravno pomlajevanje obraza

naravna

obnova

kože

ustvarja

notranje

ravnovesje

spodbuja cirkulacijo krvi in limfe

izboljša tonus kože in zmanjša znake staranja kože

Certifikat Tao Face Joga

certificirana učiteljica Tao Face Joge

Vabljeni, da izberete svoj tečaj

01

Začetni tečaj

Tao Face Joge in BONUS tretma Japonskega cosmo liftinga (60 min)

Vabim vas, da se pridružite edinstvenemu potovanju za ohranitev mladostnega videza in  notranjega ravnovesja z našim posebnim dogodkom Tao Face Joga: Odkrijte Skrivnosti Naravne Lepote.

02

Napredni Celostni tečaj Tao Face Joge

Dobrodošli v svetu celostnega in naravnega ohranjanja mladostnega žara. S ponosom vam predstavljam pristop k učenju Tao Face Joge, ki ne izboljša le videza vašega obraza, ampak prinaša tudi druge koristi za vaše celostno dobro počutje.

Kako pa  pravzaprav izgleda Tao Face Joga?
Podarjam vam BREZPLAČNO vajo "Zlato zrno"!

 

bottom of page