top of page

POVABILO NA TRETMA JAPONSKEGA COSMO LIFTINGA

V KOMBINACIJI Z ZVOČNO TERAPIJO

KAJ JE JAPONSKI LIFTING & KAJ JE ZVOČNA TERAPIJA?

japonski lifting

Japonski lifting je starodavna tehnika, ki izvira iz tradicionalne japonske medicine. S pomočjo nežnih pritiskov, masaže in posebnih tehnik dvigovanja kože ter mišic obraza spodbuja cirkulacijo krvi, odstranjuje toksine in zmanjšuje napetost mišic. Rezultat je sproščen, pomlajen in osvežen videz. Ta terapevtski pristop ne le izboljšuje tonus kože, temveč tudi spodbuja naravno ravnovesje energije v telesu.

zvočna terapija

Zvočna terapija je tehnika, ki vključuje uporabo različnih zvočnih instrumentov, kot so tibetanske sklede, gongi, in drugi, za ustvarjanje globoko sprostitvenega in zdravilnega učinka. Zvočni valovi prodrejo globoko v telo in um ter sprostijo napetost v mišicah, odpravijo stres in pomagajo pri vzpostavljanju harmonije v telesu. Zvok ima močan terapevtski učinek in lahko pomaga pri lajšanju fizičnih in čustvenih blokad.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE V SKLOPU TRETMAJA?

1.  Individualen pristop

Vsaka seansa Japonskega cosmo liftinga z zvočno meditacijo je prilagojena vašim individualnim potrebam in željam. Vedno prisluhnem vašim željam in skupaj z vami oblikujem tretma, ki bo najbolj učinkovit za vaše dobro počutje.

2.  Potek tretmaja

Začetek: Tretma se začne z nežnim čiščenjem obraza in pripravo kože na Japonski cosmo lifting.

Japonski cosmo lifting: Izvajajo se posebne tehnike dvigovanja kože in mišic obraza za spodbujanje cirkulacije krvi ter odpravo napetosti in stresa v obraznih mišicah.
Zvočna terapija: Medtem ko uživate v učinkih Japonskega liftinga, se potopite v zvočno terapijo, ki vam bo pomagala doseči globoko sprostitev in notranji mir.
Zaključek: Tretma se zaključi z nežnim masažnim ritualom, ki bo povečal občutek sproščenosti.

 

3.  Počutili se boste

  • Osveženo: S povečano cirkulacijo krvi in odstranitvijo toksinov se bo vaša koža po seansi zasvetila. Občutek svežine bo izrazit, saj bo vaša koža osvežena in revitalizirana.

  • Pomlajeno: Japonski Lifting spodbuja naravni proces obnavljanja kože in mišic, kar bo vidno v pomlajenem in bolj živahnem videzu obraza. Zvočna Masaža pa bo dopolnila ta učinek z globoko pomirjujočim delovanjem na vašo kožo in celotno telo.

4.  Pridobili boste

  • Pomlajevanje in osvežitev obraza

  • Zmanjšanje napetosti in stresa

  • Globoka sprostitev telesa in uma

  • Harmonizacija energijskih tokov v telesu

  • Izboljšanje splošnega počutja in blaginje

Ne odlašajte s svojo potjo k notranji in zunanji lepoti. Rezervirajte svoj termin zdaj in doživite čarobnost Japonskega liftinga z Zvočno masažo. Ne odlašajte s svojo potjo k notranji in zunanji lepoti. 

 

CENE TRETMAJA:

90min tretma / 60 EUR

REZERVACIJA TERMINA:

Za rezervacijo tretmaja mi pošljite mail na andreja.turnsek@gmail.com

ali

me pokličite na 041-759-913.

bottom of page