top of page

POVABILO NA CELOSTNI TEČAJ TAO FACE JOGE - tečaj v živo

 

Doživite moč narave in osebno vodstvo v živo! Na delavnicah Tao Face Joge boste dobili priložnost, da se poglobite v 15 vaj, ki jih prilagajamo vašim individualnim potrebam. S pomočjo osebnega vodstva boste lahko pravilno izvajali gibe, dihalne tehnike in akupresuro za obraz ter tako s popolnostjo izkoristili prednosti te starodavne metode. Skozi interaktivno izkušnjo v živo boste deležni tudi dodatnih nasvetov za osebno nego obraza in prejeli odgovore na vprašanja v zvezi s prakso.

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?

1. CELOSTNA TRANSFORMACIJA:

Poleg 15 vaj Tao Face Joge vas obljubljam popolno transformacijo. S pomočjo dodatnih tehnik, ki vključujejo dihalno prakso, meditacijo in telesno vadbo, ne boste izboljšali le tonusa svoje kože, ampak tudi okrepili notranjo energijo, zmanjšali stres in povečali kakovost svojega življenja. Tao Face Joga je več kot le vadba obraza; je pot k notranjemu ravnovesju in harmoniji. Naučili se boste tehnike manifestacije in vizualizacije.

2. TEHNIKA MANIFESTACIJE:

Naučili se boste močne manifestacije in kako lahko s pravilnimi tehnikami usmerite svoje misli in energijo k ustvarjanju želenih rezultatov, tudi na področju videza in lepote. Tehnike služijo tudi za manifestacijo naših želja na vseh ravneh življenja.

3. VIZUALIZACIJA LEPOTE:

Spoznali bomo moč vizualizacije in kako lahko s pomočjo mentalnih slik in afirmacij ustvarimo svojo želeno podobo, okrepimo samozavest in notranjo lepoto.

4. CELOSTNO DOBRO POČUTJE:

Tečaj bo poudaril pomen celostnega dobrega počutja, ki vključuje tako fizično kot duševno in čustveno  ravnovesje. Z vajami Tao Face Joge, manifestacije in vizualizacije bomo dosegli harmonijo telesa in duha.

5. PRAKTIČNE VAJE:

Preizkusili bomo različne praktične vaje in tehnike, ki vam bodo pomagale integrirati naučene koncepte v vaš vsakdanjik ter doseči želeni napredek na poti k lepšemu in bolj samozavestnemu jazu.

6. KAJ BOSTE PRIDOBILI Z UDELEŽBO NA TEČAJU:

 • Mladosten sijaj in zdrav videz obraza

 • Povečano vitalnost in energijo

 • Boljši fokus in koncentracijo

 • Prekrvavljeno in sijočo ​​kožo

 • Aktivacijo žlez v glavi (epifiza, hipofiza in hipotalamus)

 • Hormonsko ravnovesje

 • Izboljšanje vida in spomina

 • Harmonijo med telesom in obrazom

 • Celostno dobro počutje in notranjo uravnoteženost

 • Povečanje notranje harmonije in miru

 • Ustvarjanje obilja in izpolnjenega življenja na vseh ravneh

 • Okrepljeno energijo za manifestacijo želenih rezultatov

Poleg tedenskih delavnic v živo boste prejeli tudi PDF priročnik z razlago vaj in izvedeli, kaj pridobimo s  posamezno vajo na fizičnem in čustvenem nivoju. Tako boste bolje razumeli in še poglobili svoje znanje ter prakso Tao Face Joge. Naredite korak k naravni lepoti, notranji moči in blagostanju. Pridružite se mi na tej izjemni poti odkrivanja Tao Face Joge, kjer se lepota združi z notranjim mirom. Vaša transformacija se začne zdaj.

 

CENA TEČAJA:

Cena delavnice je odvisna od števila udeležencev. Največje število udeležencev na delavnici je 5 oseb, kar zagotavlja individualno pozornost in učinkovito učenje.

PRIJAVA:

Bi želeli izvedeti več o učenju Tao Face Yoge, o njeni uporabi ter o tem, kako lahko moje delavnice pomagajo pri doseganju notranje in zunanje harmonije? Imate morda kakšno dodatno vprašanje? Prijavite se na brezplačni 30-minutni posvet, kjer boste prejeli vse odgovore in se lažje odločili za delavnico, ki vam najbolj ustreza.

Za prijavo mi pošljite mail na andreja.turnsek@gmail.com

ali

me pokličite na 041-759-913.

bottom of page