top of page

POVABILO NA ZAČETNI TEČAJ TAO FACE JOGE +  BONUS tretma Japonskega cosmo liftinga (60 minut)

 

Dragi ljubitelji in ljubiteljice naravne lepote in harmonije, vabim vas, da se pridružite edinstvenemu potovanju za ohranitev mladostnega videza  in notranjega ravnovesja z edinstveno vadbo Tao Face Joge: Odkrijte Skrivnosti Naravne Lepote.

Na delavnicah bomo skupaj raziskali 5 osnovnih vaj Tao Face Joge, ki izhajajo iz tisočletne kitajske modrosti, in 8 dodatnih vaj. S pomočjo nežnih gibov, dihalnih tehnik in akupresure obraza boste spoznali, kako lahko sprostite napetost, obnovite energijo in ohranite mladosten videz na popolnoma naraven način.


Poleg skupno 13 vaj pa vas čaka še posebej presenečenje – dodatne vaje, ki vam bodo še pomagale izboljšati tonus kože, zmanjšati gube ter doseči celostno dobro počutje. Te vaje bodo ustrezale vašim individualnim potrebam, saj verjamem, da je vsak obraz edinstven in zasluži posebno pozornost.


VSEBINA TEČAJA:

 • 10 zlatih pravil: Spoznali boste osnovna načela in pravila za najboljšo učinkovitost izvajanja Tao Face joge, ki vam bo omogočila doseganje želenih rezultatov.

 • Povezava z notranjimi organi: Raziskali bomo povezavo med petimi notranjimi organi in obrazom ter spoznali, kako lahko skrbimo za celostno ravnovesje telesa in obraza. 

 • Trebušno dihanje: Poučili  se bomo o moči trebušnega dihanja in kako lahko to tehniko vključimo v  vsakodnevno prakso Tao Face Joge za povečanje energije in vitalnosti.

 • Aktivacija mišic: Spoznali bomo tehnično aktivacijo krožnih, obraznih in lobanjskih mišic ter kako le-te  vplivajo na notranje organe in hormonski sistem za dobro počutje.

 • Akupresurne točke: Odkrili bomo akupresurne točke za dvig obraza in pomlajevanje kože in se naučili, kako jih  pravilno stimulirati za maksimalne učinke.

 • Samomasaža: Seznanila vas bom s tehnikami samomasaže, ki bodo vašemu obrazu prinesle  sprostitev, izboljšale cirkulacijo krvi in ​​spodbudile naravni proces pomlajevanja.

KAJ BOSTE PRIDOBILI Z UDELEŽBO NA TEČAJU:

 • Mladosten sijaj in zdrav videz obraza

 • Povečano vitalnost in energijo

 • Boljši fokus in koncentracijo

 • Prekrvavljeno in sijočo ​​kožo

 • Aktivacijo žlez v glavi (epifiza, hipofiza in hipotalamus)

 • Hormonsko ravnovesje

 • Izboljšanje vida in spomina

 • Harmonijo med telesom in obrazom

 • Celostno dobro počutje in notranjo uravnoteženost

 

Ne odlašajte s svojim potovanjem k notranji in zunanji lepoti. Pridružite se Tečaju Tao Face Joge in odkrijte skrivnosti trajne mladosti in harmonije.


Poleg tedenskih delavnic v živo boste prejeli tudi PDF priročnik z razlago vaj in izvedeli,  kaj pridobimo s posamezno vajo na fizičnem in čustvenem nivoju. Tako boste lahko bolje  razumeli in še poglobili svoje znanje ter prakso Tao Face Joge.

 

KAJ POTREBUJETE PRI TEČAJU:

Prinesite s seboj udobna oblačila, odprto srce in radovednost. Skupaj bomo ustvarili vzdušje sproščenosti, da boste lahko uživali v uporabi Tao Face Joge in se naučili skrivnosti naravne lepote, ki je, kot boste spoznali, na dosegu vaših rok.

 

CENA TEČAJA:

OLINE UČENJE

Če vam življenjski tempo ne dopušča obiska delavnice v živo, vam ponujamo možnost spletnega učenja. S pomočjo video vadnic in virtualnih srečanj boste lahko udobno vadili Tao Face Jogo  iz udobja svojega doma. Prilagodljiv urnik in dostopnost na različnih napravah vam omogoča, da vadite kadarkoli in kjer koli. Srečanja potekajo preko aplikacije Zoom. 


Trajanje: 6 srečanj po 90 min
Cena tečaja : 250 EUR / osebo

UČENJE V ŽIVO

Cena za INDIVIDUALNO UČENJE V ŽIVO, vključuje še tretma JAPONSKEGA COSMO LIFTINGA (60 MINUT)
Trajanje: Učenje poteka 6 srečanj po 120 minut
Cena tečaja: 350 EUR / osebo
Cena za skupino / maksimalno 3 osebe : 300 EUR / osebo

PRIJAVA:

Za prijavo mi pošljite mail na andreja.turnsek@gmail.com

ali

me pokličite na 041-759-913.

bottom of page