top of page
Singing Bowl

ZVOČNA TERAPIJA Z MEDITACIJO

Uglasite se z vašo izvorno energijo in se umirite

Zvočna terapija je starodavna tehnika, ki jo uporablja že tisoče let pred nami - v zavedanju, da vibracija in zvok pomembno vplivata na vzpostavitev ravnovesja v telesu. Zvok v našem telesu in srcu ustvarja harmonijo in hrani dušo, njegova vibracija pa se dotakne vseh delov našega bitja. Naraven obred vibracij blagodejno in harmonično vpliva na naravni obred našega bitja in nas tako uglasi na našo izvorno matrico.

Zato je zvok, ki ga izberemo z namenom, lahko zelo močno orodje za samozdravljenje, regeneracijo in globoko sprostitev.

Individualna zvočna meditacija daje prednost celotnemu zdravju človeka - med drugim v vzpostavlja notranje ravnovesje in harmonijo ter odstranjuje energijske blokade.
 

lajša in sprošča napetosti telesa, harmonizira čakre in okrepi notranje organe

lajša in zmanjšuje bolečino in obnavlja telo (po operaciji in poškodbah)

preprečuje in zmanjšuje utrujenost, stres in izboljšuje kakovost življenja

izboljšuje razpoloženje in zavest pri nosečnicah

spodbuja k izražanju čustev in osvobaja bolečine iz preteklosti 

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA ZVOČNO TERAPIJO? 

Vabljeni na tretma zvočne terapije z meditacijo

01
Zvočna terapija z vodeno meditacijo

Vabim vas na edinstveno popotovanje skozi zvok in tišino, na zvočno terapijo z vodeno meditacijo, ki vas bo popeljala v globine vaše duše in omogočila popolno sprostitev ter obnovo vaše notranje harmonije, ko vas bodo zvoki tibetanskih skled in gongov popeljali na potovanje skozi razsežnosti vaše zavesti. Osvobodili se boste vsakodnevnega stresa ter se povezali z vašim notranjim jazom. Medtem ko boste pluli po valovih zvokov, vas bo vodena meditacija nežno usmerjala skozi vašo notranjo krajino uma, kjer boste lahko odkrili globine svoje modrosti ter se uvrstili z vašim resničnim bistvom. Pridružite se mi na tej čarobni poti samospoznavanja in celostnega blaženstva.

02
POSEBNA PONUDBA: Zvočna kopel z vodeno meditacijo in tehnike dihanja za manifestacijo

Z veseljem vam predstavljam ekskluzivno ponudbo za zvočno kopel z meditacijo, obogateno z učenjem posebnih tehnik dihanja in manifestacije. Doživite edinstveno izkušnjo notranjega miru, harmonije ter kreacije pozitivnih sprememb v vašem življenju.

Ponudba za podjetja

01
zvočna terapija z vodeno meditacijo za skupine

Z veseljem vam predstavljam edinstveno ponudbo zvočne terapije z vodeno meditacijo, namenjeno večjim skupinam, podjetjem in ustanovam, ki želijo doseči doživetje sprostitve, notranjega miru in harmonije.

IMG-20240303-WA0012.jpg

Foto utrinek zvočne terapije

bottom of page