top of page

POVABILO NA TRETMA ZVOČNE KOPELI Z VODENO MEDITACIJO, TER TEHNIKE DIHANJA ZA MANIFESTACIJO

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE V SKLOPU TRETMAJA?

1.  ZVOČNA KOPEL

Sprostite se ob zvokih tibetanskih skled, gongov in drugih terapevtskih instrumentov, ki bodo ustvarili vibracije, ki blagodejno vplivajo na vaše fizično, čustveno in duhovno stanje. Zvočna kopel odpravlja stres in napetosti ter vzpostavlja notranje ravnovesje.

2.  MEDITACIJA

Popeljem vas skozi sproščene in osredotočene meditativne vaje, ki bodo okrepile vašo prisotnost v notranjem miru. Meditacija je ključnega pomena za umirjanje uma, povečanje osredotočenosti in za razvoj globljega samospoznanja.

3.  TEHNIKE DIHANJA

Naučili se boste posebnih dihalnih tehnik, ki so namenjene uravnavanju energije v telesu, povečanju vitalnosti ter zmanjšanju stresa. Pravilno dihanje je ključno za vzpostavljanje ravnovesja med telesom in umom.

4.  MANIFESTACIJA

S pomočjo vodenih vaj boste spoznali tehnike manifestacij, ki vam bodo pomagale postaviti cilje, osredotočiti pozornost na pozitivne vidike življenja in privabljati želene spremembe. Manifestacija je proces, ki temelji na zakonih privlačnosti in pozitivnega razmišljanja.

Vaša investicija v lastno dobro počutje je naša prednostna skrb. Cena programa vključuje vse materiale, strokovno vodenje in udobno okolje za vašo sprostitev.

 

REZERVACIJA TERMINA & INFORMACIJA O CENI:

Za rezervacijo tretmaja ter ponudbo mi pošljite mail na andreja.turnsek@gmail.com

ali

me pokličite na 041-759-913.

bottom of page